Nellanmkill015.jpg

Dansku & Dico tuli mun ja Annan luo yöksi 1.8.-2.8. väliseksi yöksi. Aamulla ne herätti mut normaalia aikasemmin ja touhusi siinä kaikenlaista, pakkaili reppujaan ja muuta. No, sitten siinä 12 aikaan pappa lähti kärräämään mua, Annaa, Danskua ja Dicoa Helsingin rautatieasemalle. Ja n. klo 13 meidän juna, IC 5 niinku noi omistajat sano, lähti kohti Parikkalaa. Me matkustettiin tietty lemmikkivaunussa ja matka kesti n. 3½ tuntia.

Sitten me jäätiin pois Parikkalan asemalla, jossa me nähtiin Danskun äiti ja isä. Ne otti meidät kyytiinsä ja ajoivat meidät niiden mökille. Siellä oli kyllä hauskaa! Mä sain uida, kaivaa kiviä, herkutella ja nukkua. Niin ja lenkkeillä ja jahdata variksia.

Tiistaina me sitten Annan kanssa lähdettiin n. klo 16.28 junalla takasin Helsinkiin. Sieltä pappa tuli meidät hakemaan ja päästiin taas kotiin. Multa löytyi muutamia punkkeja, mutta onneksi Anna otti ne sitten pois.

Jos haluat, voit käydä kattomassa musta kuvia täällä, ja siellähän on siis noita mökkikuvia :) Muut kuvat löydät mun galleriasta.